Algemeen

Het muzikale duo FADE bestaat uit Denise Koller en Fanuel Coenraad. Een samenwerking die vanaf het eerste moment klopt. De gevoelige noten van Fanuel op de piano en de prachtige stem van Denise passen perfect bij elkaar. Een genot om naar te luisteren!

Sinds augustus 2016 spelen deze zeer getalenteerde artiesten samen. In een korte periode hebben zij samen al veel bereikt, van gezellige restaurants, tot bedrijfsborrels, bruiloften en festivals. Voor elke gelegenheid is er een passend repertoire opgebouwd. FADE is hierdoor een uniek duo. Ondanks hun jonge leeftijd, hebben Fanuel en Denise al jarenlange podiumervaring.

Repertoire

Gezellige jazzy achtergrondmuziek, mooie ballads of geeft u een feest? Voor al deze gelegenheden is FADE een uitstekende keuze!

FADE heeft een zeer divers repertoire, dat uiteraard gevuld is met mooie piano ballads van nu, zoals ‘Million Years  Ago’ van Adele. Maar ook Nederlandstalige nummers komen voorbij zoals ‘Mag Ik Dan Bij Jou'(Claudia de Breij). FADE maakt eigen versies van de hits van nu, denk hierbij aan een gevoelige pianoversie van het nummer ‘Hey’ van Afrojack of ‘Runnin’ van Beyonce. Ten slotte kunt u tijdens optredens altijd FADE komen voor uw verzoeknummer! Daar staan zij altijd open voor.

 

Beschikbare dagen

Gezellige jazzy achtergrondmuziek, mooie ballads of geeft u een feest? Voor al deze gelegenheden is FADE een uitstekende keuze! FADE heeft een zeer divers repertoire, dat uiteraard gevuld is met mooie piano ballads van nu, zoals 'Million Years Ago' van Adele. Maar ook komen er Nederlandstalige nummers voorbij zoals 'Mag Ik Dan Bij Jou'(Claudia de Breij). FADE maakt eigen versies van de hits van nu, denk hierbij aan een gevoelige pianoversie van het nummer 'Hey' van Afrojack of 'Runnin' van Beyonce. Ten slotte kunt u ook voor een feest terecht bij FADE! Verzoeknummers zijn tijdens onze optredens altijd welkom. Wilt u tijdens een gelegenheid een speciaal nummer horen, geef dit dan van te voren bij ons aan, zodat wij het optreden voor iedereen dat ene speciale tintje kunnen geven.
Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data waarop deze band kan spelen.

Wanneer beschikbaar

Apeldoorn