Algemeen

Landslide draait inmiddels al meer dan 10 jaar. Oorspronkelijk was Landslide een duo, bestaande uit Chaja van der Heide op zowel zang als een unieke staande drumkit en gitarist-zanger Rob Schouten. De harmonieuze samenzang, ritmische drums en gecombineerde baslijnen en gitaarpartijen wekten de indruk dat er een volledige band op het podium stond, in plaats van slechts twee muzikanten. De “complete band in mini-formaat” bleek een succes: zes maanden lang speelden ze zes dagen per week op Griekenland voor een divers publiek. Door de vele vlieguren ontstond een gevarieerd en geolied product. Terug in Nederland bleek de formule van Landslide ook hier een gat in de markt. Bassist Erik van der Heide voegde zich bij de band. Sindsdien is Landslide niet alleen als duo, maar ook als trio te boeken. Na een door noodlot gedwongen bandwisseling in 2005, waarbij Dominik Sprenger de plaats van Rob Schouten innam, is de band volop blijven draaien.
Door de kleine bezetting is de band makkelijk plaatsbaar en geschikt voor kleinere gelegenheden, zoals huiskamerfeesten en kroegen. Als trio-formatie zorgt Landslide bij grotere feesten en partijen succesvol voor de muzikale omlijsting.

Beschikbare dagen

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data waarop deze band kan spelen.

Wanneer beschikbaar

Read moreRead more

Duitsland

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic Read more