Algemeen

LeBrock … Addicted to Rock …

LeBrock is een verzameling van vier eigenwijze muzikanten met een gezonde rockverslaving en een eigenzinnig rock repertoire: altijd nét even anders, maar altijd origineel !We bestaan inmiddels al weer sinds 2005 en spelen nog steeds juist díe nummers die we altijd al wilden spelen; het plezier spat er bij onze optredens dan ook aan alle kanten af.Onze playlist telt een aantal onverwachte wendingen, waarbij we de argeloze luisteraars graag op het verkeerde been zetten en verrassen met pareltjes uit de rockhistorie.We hebben een “basic” bezetting : Vocals (Corien) Guitar (Robert), Bassguitar (Aad) & Drums (Joop) – en we gaan muzikaal gezien zonder franje recht op ons doel af : Stevig en strak met als doel de essentie van de nummers vol te raken.Het verrassingselement speelt een belangrijke rol in ons repertoire: van de hippies van Jefferson Airplane tot Muse, van de stadionrock van U2 tot de krautrock van de Scorpions, en niet te vergeten onze inmiddels bijna legendarische versie van “A Whole lotta Love”: kortom LeBrock is altijd afwisselend, nooit voorspelbaar.  

LeBrock verzorgt een avondvullend programma met twee of drie sets, laat het publiek naar hartelust meebrullen en blaast aan het eind “het dak er af” – en niet alleen aan het einde trouwens !

Beschikbare dagen

Voor FOH wordt door LeBrock altijd apparatuur + technici gehuurd. Dit is niet nodig als apparatuur en technici aanwezig zijn. Voor uitbetaling van gage wordt door LeBrock altijd een volledig ingevulde en ondertekende gageverklaring aangeleverd. LeBrock gaat uit van drie sets met een netto speelduur van ± 2.5 tot 3.0 uur.
Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data waarop deze band kan spelen.

Wanneer beschikbaar

51.918594, 4.343174