Algemeen

Bewerken
The Blue Miles is een nieuw bluesrock/blues/jazz trio bestaande uit: Dennis Hensen – Drums, Noud Neervoort – Bass, Eric de Jong – Guitars & vocals.

Oprichter Eric de Jong had al heel lang de wens om een bluesrock band op te starten, na rondzwervingen in de instrumentale rock,funk,fusion en rock. Halverwege 2015 besloot hij muzikanten te zoeken om deze droom waar te maken. Na wat advertenties op diverse media zijn uiteindelijk Dennis en Noud de muzikanten die The Blue Miles compleet maken. Alle muzikanten hebben in de afgelopen 20-30 jaar dienst bewezen in diverse formaties, en beschikken dus over een groot muzikaal arsenaal. Al deze muzikaliteit wordt gebruikt in the Blue Miles.
Invloeden uit de blues,rock en jazz worden vermengd tot een groot muzikaal luistergenot. Vooralsnog spelen The Blue Miles covers, maar veelal met een eigen interpertatie. Eigen nummers wordt op dit moment wel aan gewerkt, en zal langzamerhand geïntegreerd worden in de set.

Nummers van Renegade Creation (Michael Landau en Robben Ford), Michael Landau, Jimi Hendrix en Matt Schofield behoren tot het repertoire en vormen en mix van vocale en instrumentale nummers.

Beschikbare dagen

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare data waarop deze band kan spelen.

Wanneer beschikbaar

52.170802, 4.634612