COOKHOUSE LOVE/LUST PROMO TOUR 2018

COOKHOUSE PROMO TOUR 2018

COOKHOUSE LOVE/LUST PROMO TOUR 2018
Next step voor snel opkomende band Cookhouse

Afgelopen jaar ging het hard met de Haagse band Cookhouse. Waar de 2 muzikale broers vorig jaar de band vormden en nieuwe muziek schreef, stonden ze afgelopen najaar in de top 10 van meest geboekte bands van de Popronde 2017. Hun debuut single ‘In Another Life’ tikt op Spotify inmiddels meer dan 220.000 streams aan. Op de voet gevolgd door de 2e single ‘Made It Fly’ die inmiddels goed is voor ruim 140.000 streams.

E.P. RELEASE 2018
Op vrijdag 23 februari 2018 komt de band met hun debuut E.P. LOVE / LUST uit. Op diezelfde dag is de release party in So What!, Gouda. De release party is ook meteen de kick-off voor hun LOVE / LUST E.P. promo tour door heel Nederland.

LOVE / LUST TOUR (samen met Roxeanne Hazes)
Ter promotie van de E.P. maakt de band een tour door Nederland en er staan al meer dan 15 shows bevestigd voor de tour. Ook spelen ze een aantal van deze shows in het voorprogramma van Roxeanne Hazes, die haar huidige tour begon in een uitverkochte Melkweg Amsterdam en dat bracht haar onder meer uitverkochte shows in Utrecht, Haarlem en Den Haag. Welke van deze shows Cookhouse zal gaan supporten kun je terug vinden op hun website: www.cookhousemusic.com

HET VERHAAL ACHTER DE E.P.
De E.P. bevat 5 songs die allemaal hun eigen verhaal vertellen over de strijd tussen liefde en lust. De songs zijn gebaseerd op eigen ervaringen, waarin ze soms zowel positief als negatief zijn uitgepakt. Met de ‘folky’ tunes van ‘Made it fly’ en soulvolle klanken van ‘Old Friend’ laat Cookhouse een unieke, veelzijdige, maar toch herkenbare sound aan je horen.

COOKHOUSE PROMO TOUR 2018BIOGRAFIE
De band Cookhouse bestaat uit twee broers die samen opgroeiden in een muzikaal gezin. De jongste van de twee, Ronald Hendriksen (1990), schrijft grotendeels de nummers. Jeroen Hendriksen (1988) is de drummer en het klankbord van Cookhouse. Jeroen versterkt de muziek met ritme, ambiance en performance. Samen vormen zij het gezicht van Cookhouse. Sinds 2017 zijn er drie vaste bandleden toegevoegd aan de vaste formatie waarin zij optreden.

 

 

 

Meer releases? Klik op de onderstaande linken
Maggie & The JAR release van VICE
Bakersongs kondigt dubbel-EP ‘Words / In A Dream’ aan
Art of Bridges released nieuwe EP in Hedon Zwolle!
PREACHING THE BLUES van BIG BO
Hilde Vos presenteert nieuwe EP The Long Road

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*