Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen 23 februari!

Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen

Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen op 23 februari!
Bands die veel gigs willen doen moeten doorgaans een zéér lange adem hebben. ‘Wereldberoemd’ worden in de eigen woonplaats, veel meer zat er tot nog toe niet in…

Dat is anders sinds 2B@ er werk van maakt! ‘Eigen’ bands spelen dan net zo makkelijk ‘uit’ alsof ze in de eigen stad optreden. Morrès en Jason Waterfalls trekken als eerste met de 2B@ karavaan door Nijmegen in Trianon en door Hilversum in De Vorstin.

Morrès
Morrès is een Nijmeegs rocktrio bestaande uit Johan ‘basso’ Volman, Anco Koens (zang/gitaar) en Thomas Calis (drums). Morrès schotelt de luisteraar op de vijf nummers tellende EP A Good Day een portie stevige en puntige melodieuze pop/rock voor. De ritmesectie is stuwend en de zang is krachtig. Het openingsnummer Once wat inclusief videoclip als single is uitgebracht, is daar een prima voorbeeld van.

Jason Waterfalls
Maak in Trianon ook kennis met Jason Waterfalls; rockend viertal uit Hilversum en Utrecht dat poprocksongs maakt met synths uit de eighties en luide gitaren. 3voor12 zegt er dit van: “Jason Waterfalls heeft duidelijk maar één doel voor ogen: het bespelen van het publiek met vlotte moves en hooks van popliedjes die allemaal onverminderd energiek zijn. JASON WATERFALLS zet een echte show neer. De handjes moeten (en gaan) de lucht in, de nummers wisselen zich vlot af en de refreintjes houden telkens net wat langer aan.” In 2017 hebben ze 3 singles uitgebracht, 3 top 5 noteringen in de IndieXL charts, waaronder een nummer 1 hit en 20 clubshows in 2017. De laatste single Oceans ging in premiere op 3FM en heeft daarna nog herhaaldelijk airplay gehad. Daarbij geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland en winnaar van verschillende bandwedstrijden.

Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen

2B@ event

2B@
2B@ is een evenement waar twee bands uit verschillende steden een combi-optreden geven in elkaars stad. Bands melden zich (gratis) aan in een online lijst van hun eigen stad en kunnen in de andere steden (lijsten) zoeken naar de beste ‘match’. De lijsten kunnen gevonden worden met de 2B@ APP en wanneer er een ‘match’ is kan deze aangemeld worden bij organisator ZEAL online.

 

 

Voor eerdere berichten van 2B@ klik hieronder op de linken
Meer gigs ‘over de grens’ door netwerk 2B@
Bandswipen op al vijf podia met 2B@
Tweede ronde 2B@ Suburbs en Gangabella!!
2B@, Bandswipen is spelen in andere steden

Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen

Facebook Morrès

Morrès en Jason Waterfalls via 2B@ Nijmegen

Facebook Jason Waterfalls

 

One comment

Jan Rietdijk
februari 13, 2018
Gelt dat ook voor buitenlandse Bands, bijvoorbeeld Duitsland wat niet zover van de grens af is? HG van Jan Rietdijk
Beantwoorden

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*