Meer gigs ‘over de grens’ door netwerk 2B@

meer gigs

Zes podia voor meer gigs ‘over de grens’

Bands die veel gigs willen doen moeten doorgaans een zéér lange adem hebben. Ze spelen veelal in de eigen stad op podia waarvan de beheerders weten wie ze in huis halen. Soms gaat een groep ergens anders naartoe voor een optreden, maar heel ver is dat zelden. Want hoe verder van huis, hoe minder een beheerder over de band weet en hoe moeilijker hij het aantal bezoekers (en omzet) kan inschatten. De ‘thuispodia’ worden dus veelvuldig bespeeld waardoor bands ‘wereldberoemd’ worden in de eigen woonplaats!

Dat is anders sinds 2B@ er werk van maakt! ‘Eigen’ bands spelen dan net zo makkelijk ‘uit’ alsof ze in de eigen stad optreden. Het levert bands een grotere schare fans op dan slechts die vrienden en familie die al zó vaak meegaan dat ze het repertoire soms beter kennen dan de bandleden zelf… De ‘thuisband’ zorgt voor publiek, de ‘uitband’ voor iets nieuws! Dus zowel bands, zaal als publiek worden daar veel beter van!

2B@Nimwèège
Nimwèège doet nu ook mee! Voortrekkers Paardcafé in Den Haag en Willemeen in Arnhem waar het allemaal begon zijn nu aangevuld met nóg meer goede zalen in het centrum van enkele steden. Café Trianon in Nijmegen, café Bel Air in Breda, Patronaat Café in Haarlem en Podiumcafé De Vorstin in Hilversum. En dit is nog maar het begin, want het moet wel heel raar lopen willen niet nog meer zalen mee doen.


4 januari 2B@ Den Haag – Mother Bass & Crashing Bats, Paardcafé JAN
13 januari 2B@ Arnhem – Mother Bass & Crashing Bats, Willemeen

Bandlijst
Alle muziekstijlen doen mee zolang het eigen werk is, programmeurs van 2B@ zijn de bands zélf!
Zo werkt het: bands melden zich (gratis) aan in een online lijst van hun eigen stad en kunnen in de andere steden (lijsten) zoeken naar de beste ‘match’. De lijsten kunnen gevonden worden met de 2B@ APP en wanneer er een ‘match’ is kan deze aangemeld worden bij organisator ZEAL online. De combi’s van 2 bands kunnen dan een optreden op de 2B@ podia in beide steden doen. Ook café Trianon in Nijmegen heeft tot de zomer maandelijkse 2B@ avonden ingepland.

Nieuwjaars ‘match’
Bands hoeven alleen maar de ideale ‘match’ te vinden in één van de 2B@ bandlijsten, dus deze kerstvakantie kan goed besteed worden! Op zoek naar de beste ‘match’!

Meer info: www.zeal.onl

meer gigs

meer gigs door 2B@

 

scan de QR code voor de 2B@ app

 

 

 

 

Klik op de foto om de app te downloaden

 

 

 

 

 

Voor eerdere berichten van 2B@ klik hieronder op de linken
Bandswipen op al vijf podia met 2B@

Tweede ronde 2B@ Suburbs en Gangabella!!

2B@, Bandswipen is spelen in andere steden

 

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*